1. Bendrosios nuostatos
1.1 Ši privatumo politika reglamentuoja elektroninės parduotuvės (toliau – www.nutralash.lt ) ir kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
1.2 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
1.3 E-parduotuvėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad www.nutralash.lt juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.
1.4 Mes įsipareigojame parduoti prekes fiziniams asmenims, kurie yra ne jaunesni nei 18 metų. Jei Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, Jūs galite pirkti tik su tėvų ar globėjų sutikimu.

2.  Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas
2.1 www.nutralash.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:
2.1.1 Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
2.1.2 Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.
2.1.3 Asmens duomenys nuolat atnaujinami.
2.1.4 Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
2.1.5 Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.
2.1.6 Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.

2.2  www.nutralash.lt  gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, amžiaus grupė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita e-parduotuvės registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:

2.2.1 apdoroti Jūsų prekių užsakymus;
2.2.2 išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);
2.2.3 spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;
2.2.4 vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus;

3. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims
3.1 Pardavėjas turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik punkto 2.2 tikslams pasiekti.
3.2 Tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

4. Registracijos pateikimo taisyklės

4.1 Jūs registracijos formoje turite pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu registracijos formoje Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų registraciją ir ištrinti duomenis arba apriboti Jūsų galimybes naudotis e-parduotuve.

5. Asmens duomenų pakeitimas ar atnaujinimas
5.1 Jūs turite teisę bet kada keisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją.

6. Taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostatos

7.1 www.nutralash.lt  turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdami e-parduotuvėje. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybu būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.

Atsiliepimai

Dovilė Ačė

Sveiki , noriu padėkoti už nuostabu antakiu seruma!!!

Sažiningai pasakysiu buvau skeptiška ,bet dabar esu 100% issitikinusi tai stebuklas !!!

nebesusitvarkau savo antakiu pilna nauju plaukeliu ir mano antakiai turi normalia forma !!! ir šiandien einu pas antakiu meistre atsiusiu foto

Esu labai dekinga Jums !!!

ir beto seruma naudojau TIK 21d

Jis bombinis!

Li Dija

Noriu pasakyti Jums nuoširdų ir didelį AČIŪ už atgaivintas mano blakstienas.

Po visų blakstienų priauginimų, jau buvau praradusi viltį turėti normalias blakstienas. Išvandžiau ir kitas priemones, kurios nedavė rezultatų ir tada atradau Nutralash. Tiesa prireikė laiko, bet jūsų dėka man pavyko – mums pavyko! Dėkoju

Labai dėkoju už taip šauniai suorganizuotą mano užsakymo pristatymą. Dėkoju už dovanas, tikrai nemaniau, kad lūpų putlintojas taip stipriai veikia

O didžiausias AČIŪ už Jūsų nuoširdumą ir dėmesį. Aukščiausios klasės rūpestis klientu.

Esu sužavėta

Aušra Zabrynaitė

Nesu geresnes priemones nei Nutralash serumo blakstienom radusi. Blakstienos storos, tankios ir tikrai ilgos ir vos per trumpa laika. Is pradziu skeptiskai ziurejau, nes sunku patiketi kad toks poveikis bus, bet vos per 2 savaites pasiekiau tobula rezultata. Padariau pertrauka ir gryzau su antru nutralash produktu ir vel vos per savaite turiu idealu tarsi priaugintu blakstienu efekta O lupu putlintojas tobulai drekina ir ilgai islieka efektas, galejau drasiai atsisveikinti ir su visais vazelinais nes ju nebereikia lygioms ir grazioms lupoms

Simona Tunaitienė

lupų putlintojas nerealus , lupos ryškios gyvibingos, jis yra ir bus mano mėgstamiausiu blizgiu labai ačiū Jums Sėkmės

Monika Joneikė

Super gavau lūpų putlintoja , jis tobulas, labai džiaugiuosi, nuo šiol mano kosmetinėje jis bus mano favoritas!!! Didžiausia rekomendacija !!

malonus bendravimas, greitas pristatymas.

Eglė Tomkevičiūtė

Nerealus lūpų putlintojas Nutrakiss, rekomenduoju išbandyti  100 proc.!!

Birutė Ščiukienė

Taigi, black friday nuolaidų metu, nusprendžiau įsigyti Canalash serumą, laukiau nuolaidų, nes pripažinkime, kaina nėra pati mažiausia prieš gaunant serumą, Renata paskambino pasiteirauti dėl siuntimo, šiek tiek nustebau, nes dažniausia kas siunčia, tai įmeta į betkurį paštomatą, nes ai Kaunas, koks skirtumas o Renata pasiteiravo kuris patogiau! Nes esantis šalia namų buvo perpildytas. Taigi, gaunu serumą, atsidarau dėžutę, o ten dar ir lūpų dažai dovanų! oho galvoju, neblogas lepinimas taigi, pradėjau kiekvieną vakarą naudoti serumą, esu naudojus kitokius, po poros mėnesių rezultatas pasimatydavo, kadangi čia kalbama apie greitesnį rezultatą, tai tikėjausi, kad bent iki Kalėdų kažkiek matytųsi blakstienos, juk norisi būti gražesniai o čia, praėjo savaitė ir matau, kad mano blakstienos labai ilgos! taprasme! Iki Kaėdų jau bus daugiau nei norėjau ir tikėjausi TOBULAS serumas! Labai nuoširdžiai rekomenduoju ir dėkoju, kad mūsų rinkoje yra dalykai tinkantys ir žindančioms mamoms!

Viktorija Eidukaitė

Labaai rekomenduoju  nuostabų lūpų putlintoją, ne tik lupytes paputlina, bet ir paryškina. Tikrai rekomenduoju visoms išbandyti

Sigita Šiaulinskienė

Tai mano atradimas Nutralash serumas blakstienom, kažkas tobulo naudoju šį serumą jau metus jau metus vieną pakuotę užtenka tikrai ilgam blakstienos labai sustiprėjo, auga kaip ant mielių, tankios. Sulaukiu labai daug pagyrimų. Man šis produktas topinis. Nutrakiss putlintojas labai dailiai paputlina lūpas, ir tikrai lūpos neatrodo kaip ančiuko Labai patiko nutrakiss lūpų blizgiai, išbandžiau raudoną ir nude spalvas, labai švelnios spalvos. Tikrai draugausiu su Nutralash produktais dar ne kartą Sėkmės Nutralash komandai

Lina Albrichtaitė

Dar niekada taip nenorejau pasidalinti rekomendacija.. Blakstienu seruma naudoju jau puse metu (ir vis dar nepasibaige ) ir galiu pasakyt, kad be jo nebeisivaizduoju savo kosmetines. Blakstienos akivaizdziai pasikeite ir as tiesiog jauciu malonuma jas dazydama. Gera dazyt, kai yra ka Blakstienos stipreja ir ilgeja su kiekvienu ciklu. Stebiu jas ir vis neatsidziaugiu rezultatu! Nauja pakuote pakeliui ir ju tikrai dar bus ne viena Absoliuciai atsiperkanti investicija

Your Shopping cart

Close